Wie is Benjamin Adamah

Benjamin Adamah (1964) is schrijver, cultuurfilosoof, metafysicus, spreker, trainer, uitvinder, uitgever en astroloog.

Benjamin heeft meer dan 30 jaar ervaring met astrologie, qi-gong en esoterische systemen, is ingewijd kabbalist in de Spaans-joodse Toledano Traditie en ingewijd in de oorspronkelijke Europese hekserij. Hij werd in de rituele magie geïntroduceerd door de Brits-Roemeense occultist en alchemist Dr. David Goddard. Adamah slaagde voor novice-test bij de Duitse tak van de Illuminati van Thanateros, de belangrijkste moderne organisatie voor experimentele chaosmagie, werd toegelaten, maar werkt op andere grondslag dan deze orde. Bij al zijn activiteiten hanteert hij een 'down to Earth' en vitalistisch gerichte insteek.

In 2012 verscheen zijn magnum opus Vamachara, een boek dat spiritualiteit radicaal anders uitlegt dan de mainstream gewend is.

In 2017 publiceerde hij samen met zijn vrouw Sylvia Carrilho de Asteroïden-Gids, het eerste grote werk (672 pagina’s) over de astrologische betekenissen van 950 asteroïden, Centauren, Kuiperbelt-objecten e.a.. Het werk wordt momenteel vertaald in het Engels. De Nederlandse uitgave is hier verkrijgbaar.

Adamah is directeur van DOOOZz Bionite, runt samen met zijn vrouw de esoterische uitgeverij VAMzzz Publishing en woont in Amsterdam. Hij te boeken als trainer en spreker. Zijn workshop Psycho-Energetische Zelfmanagement vindt zeer regelmatig plaats in Amsterdam.

In augustus 2018 wordt zijn boek MAGUS, Leer & Ritueel verwacht.