Astrologie in de praktijk

Mijn laatste boek Asteroïden-Gids breng ik inmiddels in de praktijk. Er zijn nu zeer veel betere, concrete en scherpere duidingen mogelijk van horoscopen dan ooit voorheen. Inmiddels heb ik de eerste positieve reacties mogen ontvangen. Drie jaar geleden onderbrak ik mijn 30-jarige loopbaan als astroloog, om de zeer belangrijke factor van de asteroïden helder en werkbaar te krijgen, volgens een betrouwbare methode, resulterend in dit boek.

Ik doe gemiddeld 3 dagen over een duiding. Het gaat hierbij om een zogeheten kernanalyse waarbij ik blokkades (zaken waar iemand steeds maar tegenaan loopt in het leven) in kaart breng en een advies formuleer om de energiestromen weer vrij te maken. Mijn uitgangspunt is dat we hier zijn om plezier aan het leven te hebben. Een beetje zoals Boris Pasternak het formuleerde: 'We zijn hier niet om te leren leven, maar om te leven'. 

Zo’n puzzel (lees horoscoop) kraken is nooit makkelijk en kost daarom tijd. Ik geloof niet in astrologen die in 1 uur iemand zinvol advies kunnen geven. Daarvoor is de hoeveelheid te verwerken informatie veel en veel te groot.

Een kernanalyse kost € 399,-

Voor informatie mail vrijblijvend naar benjamin.adamah@gmail.com.

Asteroide Blog (Nederland/Engels)

 

 


 

Impressie van de Asteroïden-gids:

 

Kijk en luister ook naar het interview van Hendrik Smit met Benjamin.