5GATES nu verkrijgbaar!

5GATES

– Over een lang voorbereide pandemie, het politiciprobleem en wat er echt aan de hand is…
Uitgave december 2020
Prijs 25,00 – levertijd ca 7 werkdagen
Bestellen via Merlijn Boekhandel

5gates Benjamin AdamahACHTERFLAP:

Als het politiciprobleem frontaal botst op onze menselijke ziel en realiteit…

Hoe kunnen de Rockefeller Foundation, een Ethiopische oorlogsmisdadiger en Bill Gates via de WHO de hele planeet in gijzeling nemen, met het Lock Step-scenario uit 2010?

Hoe zijn illegale coronavirus-patenten, de 5G-uitrol, de ‘officiële’ stralingsnorm en de vaccinatie-agenda’s vervlochten met een aan elkaar geducttapete fake-pandemie? De opgedrongen corona-maatregelen zijn daarbij, met mogelijk 138 miljoen lockdown-hongerdoden, zo onproportioneel, destructief, onwetenschappelijk en idioot dat de makers van South Park ze niet eens konden verzinnen.

Het ‘Nieuwe – hydroxychloroquine & zink-vrije – Normaal’ dient dan ook gewoon als Trojaans paard voor de Reset van het World Economic Forum, een social engineeringsplan voor een planetaire surveillance-dictatuur, gerund door belastingontwijkers en artificial intelligence (AI).Voor ons en onze kinderen betekent dit een kleurloos, toekomstloos bestaan, geketend aan een nieuw soort enkelband (bijvoorbeeld COVIPASS™) als we deze waanzin niet stoppen.

Vanaf 2017 registreert de World Bank al miljardeninvesteringen in COVID-19-testkits, terwijl de WHO de ziekte pas ‘ontdekt’ in 2020. De vervlechting van dwangvaccinatie met biometrische tracking-systemen start al in Davos in 2000 en aan Event 201 gingen vier andere p(l)andemie-trainingen vooraf…

5GATES onthult de absurditeiten, de blinde vlekken, de neoliberale achtergrond en tactieken bij – een tot mislukken gedoemde wereldcoup – waarbij logisch en menselijk denken illegaal wordt…

 

Een korte impressie van het boek zie hier:

 


5GATES is een eenmalig project tussendoor.