De allergrootste grootste reclamestunt uit onze geschiedenis…

Stel er was echt een coronapandemie, in plaats van een corona-PsyOp aka de allergrootste reclamestunt uit de geschiedenis van de mensheid. De meesten van ons hadden met normale gevoelens teruggeblikt op 2020. In 2020 werden we allemaal in gijzeling genomen, van onze vrijheid en zuurstof beroofd, logica, wetenschap, menselijkheid, rede en vrijheid van meningsuiting werden streng verboden, net als goed werkende geneesmiddelen en Wolfgang Wodarg. Deze Duitse topviroloog en griepexpert was er mede de oorzaak van was dat een eerdere poging een dergelijke reclamestunt voor Big Pharma & Big Hightech lobby’s uit te halen mislukte in 2009. 2020 Werd het jaar van de verplichte domheid (stupidity enforcement) waarin de samenleving spleet tussen NOS-kijkende, Volkskrant lezende, Radio 1 luisterende randdebielen en zelfstandig denkenden die door de eerste groep toenemend agressief worden benaderd omdat ze bedreigend zijn voor het eerste gebod van hun religie: “Niet nadenken, maar meedoen!”. 

 

Eureka Aristoteles reclamestunt

Was het niet handiger geweest om meteen in februari 2020 massaal antwoord op de vraag te eisen, waarom de WHO in 2009 de definitie van pandemie, van een wetenschappelijke definitie in een commerciële definitie heeft veranderd en of dit de volksgezondheid of de commercie dient?…

 

2020 Werd het hiermee jaar waarin de breuk tussen politiek en bestuurskunde definitief werd, waarna de twee nu diametraal tegenover elkaar staan. De moderne politicus is alles behalve intelligent op het vlak van verantwoord besturen, rekenschap houdend met wat goed is voor degenen die zijn of haar salaris ophoesten via belastingafdracht. De hedendaagse politicus is gedegenereerd tot niet meer een soort administrator, die jou “hooked” wil houden. Waar hij/zij de administrator van is, wordt gescript op Davos, door de EU en door andere neoliberale transatlantische denktanks. Waarmee houdt de politicus de vishaak in je mond? Met de embedded media en internetpropaganda-acties die massapsychose na massapsychose creëren (bijv. War on Terror; Klimaat-crisis) onder het auspiciën van veiligheidsdiensten. Deze massapsychose kennen we als een nepwerkelijkheid, die door verschillende schrijvers en filosofen al diverse titels kreeg als: gesimuleerde werkelijkheid, fake-realiteit, voorgestelde werkelijkheid en preferente werkelijkheid. De neoliberale politieke activiteit kan alleen opereren binnen het speelveld van die nepwerkelijkheid aka massapsychose.

De neoliberale politieke activiteit kan alleen opereren binnen het speelveld van die nepwerkelijkheid aka massapsychose. Niet daarbuiten!

Niet daarbuiten! En dit harde feit is de hele grondslag achter de huidige informatieoorlog, maar ook achter de laatste verpakkingsvorm van de nepwerkelijkheid: de COVID-19-crisis. Deze stelling heeft totaal niets met complottheorie te maken en ik kan je heel simpel uitleggen waarom niet. Als er namelijk echt een coronapandemie gaande was, in plaats van het indoctrinatie & desinformatie-theater van Bill Gates, de WHO en achterban (Rockefellers, World Economic Forum, World Bank, IMF, etc.) dan had het politiek beleid van 2020 er immer heel anders uitgezien. In een handomdraai zijn er zo al 22 onweerlegbare argumenten te verzinnen, die de aanpak door politici van de would be pandemie, doen contrasteren binnen een gamma dat loopt van crimineel tot volstrekt achterlijk. Nooit werd het verschil tussen politiek en volwassen bestuurskunde zo duidelijk als in 2020.

 

Was er een pandemie geweest in 2020 en die zou bestuurskundig in plaats van politiek worden bestreden dan zou men…

1. Topdeskundigen bijeenbrengen in plaats van censureren, tot terrorist demoniseren of negeren
Men had juist als eerste actie de beste virologen, psychosociaal deskundigen en economen ter wereld bij elkaar geroepen om kennis uit te wisselen en te bundelen om zowel de gezondheidsschade als schade aan het sociaal-economisch gebeuren zo veel mogelijk te beperken. Dit in plaats van de beste wetenschappers ter wereld, die belangeloos hulp en advies boden, te demoniseren, te censureren en hun kennisinbreng te negeren of zelfs te verbieden.

reclamestunt

Covid-19-slachtoffers zijn makkelijk herkenbaar. Iedereen met gezondheidsklachten kan met een bullshit-test met de juiste aanpak als een nieuw geval van Covid-19 worden geclassificeerd. In de loop van 2020 werd dit – onder codenaam “Tweede Golf” de belangrijkste reclametactiek binnen de lopende campagne.

2. Geen onnodig maatschappij-ontwrichtende maatregelen opleggen
Men had nooit al die onnodig maatschappij-ontwrichtende maatregelen getroffen die nu, veel meer mensen aan sec de pandemiemaatregelen doen overlijden, dan aan de pandemie zelf en men had ook alleen van een pandemie gesproken als er ook een echte pandemie was en niet een normale virusgolf, die alleen pandemie werd genoemd omdat de WHO in 2009 de definitie van pandemie vercommercialiseerde, op basis van (gefingeerde) besmettingen in plaats van werkelijke ziektegevallen en doden.

3. Het Zelenko-protocol was eerstelijns toegepast en men had geen onderzoeken vervalst of mensen vermoord om vaccins te beschermen
Men had de meest effectieve therapieën, zoals het Zelenko-protocol meteen eerstelijns toegepast in plaats van 28+ pogingen te ondernemen hydroxochloroquine zwart te maken met vervalste onderzoeken en te demoniseren, of zelfs honderden mensen experimenteel voor dit doel te vermoorden zoals dit is gebeurd met afgrijselijke experimenten als Solidarity, Recovery en REMAP onder auspicien van de WHO, de Bill en Melinda Gates Foundation en diverse universiteiten.

4. Men had de PCR-test nooit als marketinginstrument ingezet en gelogen dat positieve uitslagen besmettingen of coronagevallen zijn  
Men had niet massaal de PCR-test als goocheltruc gebruikt om de “pandemie” te blijven hypen en rekken. PCR-testen kunnen helemaal geen COVID-19 onderscheiden van andere virussen. Men had eerlijke medische voorlichting gegeven over wat het grote verschil is tussen een “besmetting” en een “geval” en niet gelogen over “nieuwe uitbraken” die “verscherpte maatregelen noodzakelijk maken”. Moleculair analist met 15 jaar PCR-testervaring, Merel Boogaard, drukte daar in een speech tijdens de Malieveld-demonstratie van op 22 augustus haar ongenoegen over uit. Hier twee fragmenten die er niet om liegen:
“Analisten van Nederland, regering van Nederland, het RIVM, de GGD, ik sta hier om mijn verontwaardiging en oprechte boosheid uit te spreken over het gebruik van een frauduleuze PCR test voor de diagnostiek van COVID-19. Deze test is slecht opgezet en geeft geen betrouwbaar testresultaat. Deze test geeft positieve resultaten waar zij er niet zijn en negatieve resultaten waar het SARS-CoV-2 virus er wel is, maar niet gedetecteerd wordt. Analisten van Nederland, ik vraag jullie om op te staan en de eer van jullie vak te verdedigen. Wij hebben een bijzonder vak. Zonder onze data en meetresultaten kan de arts zijn of haar werk niet doen. De arts vaart op de gegevens die het lab en de analisten aanleveren. Ons werk moet onberispelijk zijn. Vrij van technische fouten en interpretatie fouten. Zo dicht bij de 100% nauwkeurigheid als we maar kunnen komen. De datazwendel met de COVID-19 PCR test is een ontoelaatbare smet op het laboratoriumblazoen.”
“Ons vak is niet bedoeld om verwarring en angst te zaaien. Ons vak is niet bedoeld om beperkend beleid te implementeren op basis van onbetrouwbare gegevens. Het is misdadig om het analistenvak te misbruiken om ondeugdelijk politiek beleid te implementeren. Er is geen tweede coronagolf. Er is een datagolf op basis van vals-positieve testresultaten omdat de test niet klopt. Ik vraag alle analisten van Nederland om op te staan tegen het kapen van ons vak om dit wanbeleid mogelijk te maken.”

5. Men niet met overlijdenscertificaten gesjoemeld en overlijden met Covid-19 niet frauduleus identiek gesteld aan overlijden aan Covid-19 
Men had bij een echte pandemie niet met overlijdenscertificaten gesjoemeld en opdracht gegeven COVID-19 als doodsoorzaak in te vullen als dit helemaal niet de doodsoorzaak was. Men had ook geen financiële lokker ingesteld om COVID-19 als doodsoorzaak op te schrijven, zoals dit in de VS grootschalig is gebeurd. Veel Amerikaanse medici en zorgpersoneel kaartten dit aan op Youtube.

reclamestunt6. Men had normaal wetenschappelijk verantwoord gecommuniceerd wat groepsimmuniteit precies is
Men had aangegeven dat 40% tot 75% van de bevolking al immuniteit heeft voor een virus uit een van de bekende groepen (influenza, corona, rhino) voordat de “pandemie” begon en men had geen compleet fout beeld over groepsimmuniteit de media in geslingerd.

7. Geen absurde straffen en boetes. Geen schending van de Code van Neurenberg
Men had zeker geen absurde straffen en boetes opgelegd aan mensen die zich nergens schuldig aan maakten, geen Code van Neurenberg, grondwetten en Internationale Rechten van de Mens geschonden omdat er dan domweg ook geen marketingplan van NGO’s, farmaceuten en hightech-bedrijven achter de pandemie zou steken.

8. Een echte pandemie heeft totaal niets te maken met de jaren tevoren geplande vaccinatiepaspoorten, die nu een hoofdrol gaan spelen
Men was met serieuze ziektebestrijding bezig geweest in plaats van met al jaren geleden geplande vaccinatie- en vaccinatiepaspoortagenda’s en politiek/commerciële slogans in dienst daarvan, als: “we kunnen pas terug naar normaal als het vaccin er is” of “no-one will be left behind”.

9. Aan een echte natuurlijke pandemie zouden nooit staatsgeheimen worden gekoppeld
Aan de pandemie zouden geen staatsgeheimen worden gekoppeld, dus er zou het publiek (en medici) geen informatie worden onthouden die schadelijk voor regeringen is. Dat dit wel gebeurt is officieus bewijs dat regeringen hebben geknoeid met dit SARS-CoV-2-virus (en dat bewijs presenteer ik je dan ook later in dit boek).

10. Geen pandemiebestrijding waar geen enkel wetenschappelijk of geneeskundig argument voor bestaat, en die enkel de vernietiging van burgerrechten, vrijheid en democratie dienen 
Met een “pandemie-curve” al weer zo plat als een pannenkoek, zou men niet als mosterd na de maaltijd voor totalitaire wetten gaan ijveren, die niets met pandemiebestrijding te maken hebben, waar geen wetenschappelijk of geneeskundig argument voor bestaat, en die enkel een hogere politieke agenda dienen, die volk en volksvertegenwoordiging buitenspel zet via een verkapte staatsgreep. Enkel omdat het in het Lock Step(lockdown)-scenario van de Rockefellers staat dat de “macht van de burger moet worden teruggedrongen”. (De noodwet van De Jonge, Rutte en Grapperhaus is maar een variant op hetzelfde thema dat men overal ter wereld probeert vorm te geven.)

fakepandemie

Minister van Frikandellen-vergelijkingen en Zelenko-protocolbestrijding

11. Men zou niet wereldwijd rechtszaken starten tegen overheden en ‘gezondheidsdiensten’
Men zou niet wereldwijd rechtszaken tegen overheden en gezondheidsdiensten starten wegens een “pandemie-aanpak” die helemaal niets met een pandemie te maken heeft of met 2 miljoen+ mensen naar Berlijn trekken om tegen alle corona-onzin ten bate van een orwelliaans Europa te demonstreren.

12. Een echte pandemie wordt niet 10 jaar voorbereid en hoort niet gepaard te gaan met desinformatielawines vanuit de WHO
Men zou niet jaren en maanden direct voor de “pandemie” uitbraak al oefeningen hebben gedaan, conform instructies uit 2010. Men zou ook niet maanden direct voordat de pandemie uitbrak al op voorhand een “flood strategy” (massieve (social)media-indoctrinaties en censuur van het tegengeluid) besluiten in te zetten om ieder medisch geluid dat de politieke agenda van de WHO en haar sponsors niet uit komt te overrulen.

13. Een echte pandemie heeft niets te maken met het etiketteren van zelfstandig denkenden als ‘dissidenten’ en regelgeving om hen te vermoorden
De Rockefellers zouden geen internationale regelgeving suggereren om “dissidenten” gevangen te zetten of te vermoorden met killerdrones.

14. Men zou bij een echte pandemie geen Duitse juriste in een politiecel sleuren
Men zou bij een echte pandemie geen Duitse juriste in een politiecel sleuren, haar hoofd op een betonnen vloer rammen en haar in een psychiatrische inrichting stoppen omdat ze gewoon een legaal vakprotocol volgt en juridisch haar verantwoording neemt tegen een staat die ernstig haar eigen wetten overtreedt.

15. Bij een echte pandemie zouden er niet wereldwijd demonstraties zijn tegen maatregelen die niets met een pandemie te maken hebben
Men zou bij een echte in plaats van gekochte en geënsceneerde pandemie niet hypocriet de ene demonstratie wel toestaan, maar de andere demonstratie niet, omdat die de politieke fraude aan het licht brengt. Er zou bij een echte en fatsoenlijk gecoördineerde pandemie überhaupt geen aanleiding tot demonstreren zijn.

het nieuwe normaal

Als het Outbreak Management Team zou instrueren dat een klok gevuld met witte bonen in tomatensaus verplicht moet worden gesteld bij wijze van gedragsexperiment zal er meteen een hamsterwoede op witte bonen in tomatensaus ontstaan. Mensen die hun klok niet opvullen zullen ervan worden beschuldigd dat door hun toedoen we voorlopig nog lang niet terug naar normaal kunnen.

16. Men zou virussen nooit koppelen aan iets absurds als een avondklok of nutteloze en illegale gedragsexperimenten
Men zou bij een echte pandemie nooit de pandemie als excuus gebruiken om bizarre, niet medische en onwettige, dus illegale gedrags-experimenten uitvoeren, tegen de zin van de burger in, zoals in Amsterdam en Rotterdam, op aandringen van gek geworden burgemeesters, of zoals in België of Australië, waar men het virus aan een avondklok koppelt.

17. Men zou geen schadelijke en nutteloze mondkappen verplichten
Men zou geen zeer gezondheidsschadelijke en juist latente virussen activerende en besmetting stimulerende mondkappen verplichten onder valse voorwendselen en om bewust een framing- en shaming politiek op intelligente en zelfstandig denkende mensen los te laten, die zo’n muilkorf terecht weigeren.

18. Men zou geen nutteloze apps gaan adviseren of gezondheidsschadelijk 5G -netwerk uitrollen
Men zou bij een echte pandemie geen nutteloze apps gaan adviseren en niet zeer haastig een gezondheidsschadelijk 5G-netwerk uitrollen om reeds – twee decennia voorbereide – biometrische persoonstracking te koppelen aan zeer verregaande surveillance implicaties voor een nutteloos en gevaarlijk vaccin tegen een vrijwel uitgestorven of gemuteerd virus. Alles in dienst van de transhumanistische agenda en de Vierde Industriële Revolutie van het World Economic Forum, Agenda 21, de WHO en de onderonsjes die de EU met die clubs heeft gehad.

19. De Europese Commissie zou niet ijveren voor nog meer Noord Koreaanse censuur voor Europeanen
De Europese Commissie zou bij een echte pandemie niet met de NATO en G7 om de tafel gaan zitten om nog extremere censuur- en repressiemaatregelen jegens intelligente zelfstandig denkende mensen, wetenschappers en onderzoeksjournalisten te effectueren.

20. “A call to defend democracy” was bij een echte pandemie niet opgesteld door honderden oud-politici, nobelprijswinnaars, wetenschappers en democratie-instituten
Bij een echte pandemie zou in reactie hierop en op andere mensenrechtenschendingen onder het mom van COVID-19-maatregelen geen felle tegenreactie noodzakelijk zijn. In een internationale brandbrief (A call to defend democracy – 25-06-2020) – opgesteld en ondertekend door tientallen democratie-instituten wereldwijd en honderden oud politici, wetenschappers en nobelprijswinnaars – wordt gevraagd te stoppen met het afbreken van de democratische rechten en rechtsorde.


5GATES

 

 

5GATES – Over een lang voorbereide pandemie, het politiciprobleem en wat er echt aan de hand is…
Uitgave december 2020
Prijs 25,00 – levertijd ca 7 werkdagen
Bestellen via Merlijn Boekhandel

 

 

 

 

 

 


21. Men zou bij een echte pandemie in plaatst van een reclamestunt onmiddellijk stoppen met griepvaccins omdat deze de kans op overlijden aan Covid-19 met 400% doen toenemen
Was het politici echt te doen om het gezond houden van de bevolking, ook ten opzichte van vatbaarheid voor door coronavirussen veroorzaakte klachten, dan zou men griepvaccins onmiddellijk verbieden in plaats van adviseren, zoals dit sinds augustus 2020 weer gebeurt. België, Peru, Groot Brittannië, Spanje, Italië, Chili, Zweden, de VS, Mexico en Frankrijk vormen de top 10 in sterftecijfers voor COVID-19. In deze landen is meer dan 49% van de bevolking gevaccineerd en ze staan in schril contrast met Rwanda, Thailand, Mozambique, Sri Lanka, Papoea Nieuw Guinea, Oeganda, Tanzania, Vietnam en Taiwan. De hoeveelheid toegediende griepvaccinaties is in die landen uitzonderlijk laag, behalve in Taiwan, met exact 49%, dat echter geen lockdown voerde zoals de eerste groep landen dit deed. Het aantal slachtoffers in die landen is zeer veel lager dan in de landen die standaard meer dan 49% van de bevolking tegen griep vaccineren. Zelfs 4 keer lager! Hier komt bij dat op hydroxychloroquine of artemesia gebaseerde malariamedicijnen, die in de tweede groep landen veel worden gebruikt, goed profylactisch en remmend werken bij COVID-19. Vandaar de georganiseerde hetze, die de WHO en aanhang voert tegen het gebruik daarvan bij COVID-19. Kenia liet exact evenveel mensen met COVID-19 antilichamen in het bloed liet zien als Spanje, maar telde 4 keer minder sterfgevallen. Er zijn dus sterke aanwijzingen dat griepvaccinaties een infectie met SARS-CoV-2 veel gevaarlijker maken dan normaal.

22. Bij een echte pandemie zouden het IMF, de World Bank en de WHO niet gepoogd hebben Loekasjenko om te kopen met het advies de economie van zijn land opzettelijk kapot te maken
Bij een echte pandemie zouden het IMF en de World Bank niet namens de WHO gepoogd hebben Loekasjenko om te kopen om een bespottelijk theaterstuk op te voeren dat Bill Gates, Tedros Adhanom Ghebreyesus, het World Economic Forum, de Rockefellers, etc. goed was uitgekomen. Wit-Rusland hield geen lockdown, geen social distancing en volgde het presidentiële advies van sauna’s en wodka. Het land heeft geen krankzinnige economische malaise als nasleep van lockdowns en amper coronadoden. Wit Rusland had tot en met 18 augustus 2020 slechts 617 sterfgevallen, toegeschreven aan COVID-19 (en bijna altijd onderliggend lijden), dit is 65 doden per 1 miljoen inwoners. Wit Rusland heeft 9,5 miljoen inwoners. Belgie, met haar zeer hysterische lockdown-maatregelen, heeft in vergelijking 9.959 sterfgevallen, toegeschreven aan COVID-19, dit is 859 per 1 miljoen inwoners, Belgie heeft een populatie van 11,6 miljoen.

Loekasjenko zei letterlijk: “De WHO wilde ons omkopen, ze eisten een lockdown van de economie van het land.” en “We zullen niet dansen naar de pijpen van het WHO en IMF. We zullen geen lockdown invoeren en het land kapot maken voor een pandemie die geen pandemie is.” De nieuws-site (TV zender) Bełsat (Belta) beweert dat de WHO president Loekasjenko 92 miljoen dollar had aangeboden voor de invoering van beperkingen zoals in Italië, een totale lockdown voor de bevolking en ineenstorting van de economie. Loekasjenko geeft in een tv-uitzending van 29 juli aan dat hij en zijn regering eveneens twee nog veel grotere omkopingspogingen (in de weken daarna) hebben geweigerd:

De WHO wilde ons omkopen, ze eisten een lockdown van de economie van het land

Vertegenwoordigers van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) informeerden hoe het in Wit-Rusland gaat. Wat verwachten partners van ons? Er wordt gesproken over de mogelijkheid van 920 miljoen dollar te doneren als zogenaamde “snelle financiering”. Hierbij wil ik bevestigen dat wij niet voornemens zijn om naar de pijpen van wie dan ook te dansen. Er wordt ons door het IMF gevraagd om dezelfde aanpak tegen COVID-19 te hanteren als Italië heeft gedaan. Luister, ik wil niet dat hier in Wit-Rusland Italiaanse toestanden ontstaan. Dit is een ander land en een andere situatie. De World Bank is bereid om 10 keer zoveel (als door het IMF geboden) uit te betalen voor onze effectieve aanpak m.b.t. de bestrijding van COVID-19. Zij vragen ook advies aan ons Ministerie van Volksgezondheid. Het IMF verwacht nog steeds dat wij in Wit-Rusland in lockdown gaan en een avondklok instellen. Wat een domheid!”

N.b. – De World Bank zit sinds 24 mei 2018 samen met de WHO in de Global Preparedness Monitoring Board (GPMB) die sindsdien toevallig allerlei voorbereidingsscenario’s voor bijv. een COVID-19 pandemie aan het opstellen is.
Wit-Rusland heeft zijn economie dus niet gesloten en organiseerde zelfs een overwinningsparade op 9 mei. De epidemische situatie is in Wit-Rusland veel minder ernstig dan in veel andere landen waar wel lockdowns en allerlei andere onzinnige vervolgmaatregelen worden toegepast.

 

In een door een terminale levenshater als Klaus Schwab gedicteerde dystopie past natuurlijk geen vrolijkheid of lolmakerij.

 

Een virtuele pandemie met weerhaakjes voor wie pech had

Om misverstanden te voorkomen: mensen die ziek zijn geworden van SARS-CoV-2 worden in dit boek uiteraard niet onder het tapijt geveegd. Ja natuurlijk er was een virus. Niemand ontkent dat, noch de schade die het bij sommige mensen kan aanrichten. SARS-CoV-2 is echter een bewust gepolitiseerde variant van de vele soorten coronavirussen, die, zeker tijdens de jaarlijkse griepgolf, in ieder geval al sinds 1890 in omloop zijn en bij een merendeel van de bevolking dus ook vrijwel altijd ontdekt worden met een “test”. Waar politici en media schreeuwen om lokale lockdowns, mondkappen, anderhalve meter afstand, verbod op groepsvorming en avondklok, op basis van “nieuwe gevallen”of besmettingen”, kan COVID -19 in werkelijkheid noch met de PCR-test, noch met de serologie-antilichaam-test, van de andere coronavirussen worden onderscheiden. Alle “pandemiecijfers” waar de media dagelijks mee wapperen, op basis van deze onzintests, en waar politici hun volstrekt disproportionele maatregelen op baseren zijn wetenschappelijk, zwart op wit aantoonbaar, vals!

Het zijn gehypete aannames zonder enig bewijs. Er is alles bij elkaar genomen, in 2020, behalve een – door politici, aan de overheid gelieerde gezondheidsinstituten en corrupte media – georkestreerde angstpandemie, nooit een pandemie geweest. Er is ons centraal gecoördineerd, volgens een op Event 201 besproken “flooding strategie”, een virtuele pandemie aangesmeerd via de massamedia, ondersteund met het censureren van onafhankelijke wetenschappers en via het saboteren en verbieden van de enige serieuze geneesmiddelen tegen COVID-19. En wel zo massaal en agressief, dat veel mensen echt gingen geloven dat er een pandemie heerste.

Deze tweede poging van de WHO een pandemie voor haar sponsors en stakeholders te creëren is in tegenstelling tot 2009, toen de WHO haar eerste poging ondernam een commerciële pandemie te lanceren, met varkensgriep als troefkaart, helaas wel doorgedrukt. Dit dankzij 10 jaar hoger politiek gelobby, waarbij ook de EU een belangrijke rol speelt. De eerste poging werd al vrij vroeg doorgeprikt. Met name door de al eerder genoemde Dr. Wolfgang Wodarg, tevens één van de eerste virologen die tijdens de “corona-crisis” in opdracht van de WHO werd gecensureerd omdat zijn deskundigheid opnieuw een groot gevaar vormde voor de preferente werkelijkheid die de WHO wil simuleren. In Google geeft de zoektermkoppeling “WHO+corruption” (d.d. 31-07-2020) maar liefst 72100 resultaten! De directeur-generaal van de WHO, Tedros Adhanom Ghebreyesus scoort in combinatie met “human rights violation” ook verontrustend hoog. Diepe zucht dus…

 

© Benjamin Adamah 2021