Doe maar (g)een schietgebedje voor Joe Biden…

Op 20 januari wordt bij Afhoudende Maan de eerste president van de VS geïnstalleerd die kinderporno op zijn laptop had staan, die met een stemmenvervalsing op industriële schaal de fake-overwinning naar zich toetrok, die de VS verkoopt aan de Rockefellers en het World Economic Forum, die in Iowa dacht dat hij in Idaho was en in Idaho dacht dat hij in Iowa was en als marionet dient voor de vice president vanwege zijn gevorderde staat van dementie. 

 

Joe Biden inauguratie astrologisch

World Economic Forum en Cabal-pion Joe Biden aan de vooravond van zijn astrologisch fiasco.

 

Er wordt op veel websites gespeculeerd over occulte machten achter de schermen van de hogere politiek. Ik denk dat die occulte machten achter de schermen de laatste twee decennia nogal tegenvallen of beter gezegd volledig overruled worden door de arrogante drammerigheid van de technocraten.

Even ervan uitgaande dat de inauguratiedatum en het tijdstip door het Biden/Harris-kamp werd geprikt; als je niet eens de maanstand erbij betrekt dan handel je als een ongeleid projectiel en is die stand verkeerd dan wordt het kind met het badwater weggegooid. 9/11 Werd uitgevoerd tijdens Afhoudende Maan en eindigde in een ongekende kliederzooi zonder dat de PNAC-strategie uit 1998 haar doelen daarmee behaalde (een totalitaire wereldhegemonie inzake handel, militaire macht en politiek in de 21ste eeuw).

Alleen een bucket-list van te bombarderen landen werd afgewerkt zonder dat dit iets meer opleverde dan massamoord, verminking, kinderen zonder ledematen, kapotte gezinnen, depleted uranium misgeboorten en vluchtelingenstromen, naast wat lucratieve wederopbouwcontracten voor elitebedrijven en minimaal 3 generaties trauma-nasleep.

 

Joe Biden als Loopjongen voor het World Economic Forum

Joe Biden houdt zijn inauguratie ook tijdens Afhoudende Maan. Niet dat ik dat voor die oude seniele bok nog interessant acht, maar ik acht het wel van groot belang voor de rest van de wereld omdat Biden/Harris openlijk prostitueren voor de krankzinnige agenda van het World Economic Forum, dat onder meer streeft naar de afschaffing van privébezit in 2030.

Niet echt natuurlijk want het World Economic Forum aka de grootste verzameling multinationals/belastingontwijkers ter wereld confisqueert jouw bezit in hun eigen ideologisch/economisch voordeel – waarbij lompe diefstal fraai ingepakt wordt met Groen Links-achtige brochure-teksten.

Alles om ‘een betere wereld’ te scheppen (Build back better!) dan de wereld die zij zelf decennia na decennia verpest hebben. En alles om ons – voor onder meer onze gezondheid – aan het meest kankerverwekkende netwerk te hangen dat ooit is geschapen: het 5G-netwerk om de vaccinatiepaspoorten te laten functioneren.

Ook ons lichaam zal immers niet meer van ons zijn, maar van Bill Gates en de EU gesteunde vaccinatielobbies en hightech biometrische tracking gadget-lobbies. Zij bezitten ook onze gedachten, want ben je het niet met hen eens dan wacht het digitale isolatie-ghetto of krijg je klappen met een wapenstok in je gezicht, zoals op 17 januari een aantal onfortuinlijke Amsterdammers op het Museumplein mocht ervaren.

 

politiegeweld op museumplein 17 januari Amsterdam

Zelfstandig denkende man krijgt klap in opdracht van Groen Links burgemeester Femke Halsema als straf voor de weigering zich te laten hersenspoelen of gijzelen in het belang van het WEF, de vaccinatie- en 5G-lobbies en Bill Gates.

 

Afhoudende Maan cancelt groei en vormkracht

Afhoudende Maan (Moon void of course) cancelt de vorm en groeikracht van gestarte processen en laat ze in het honderd lopen. Zelfs Apple-computers hebben standaard een optie waarmee je kunt checken of het Afhoudende Maan is (niet te verwarren met afnemende Maan, wat er niets mee te maken heeft).

Was het alleen afhoudende Maan dan zou ik hier geen artikeltje aan wijden, maar er is meer aan de hand. Ik zet hier even de data neer en geef daarbij meteen tekst en uitleg:

Moon 28 ar 47’56” Moon opposite Toro 28 li 21’47” – Kan zeker tegen de achtergrond van de doorlopende 2020-horoscoop en de horoscoop van 2021 als geweld trigger gaan werken. Toro – Gewelddadigheid, uit de bocht vliegende energie, ongelukken.
 
Mercury 18 aq 50’50” Mercury conjunct Crantor 19 aq 22’59” – Plotseling einde of plotselinge dood.
Mercury 18 aq 50’50” Mercury square Mors-Somnus 19 ta – Mors-Sumnus kan duiden op dood of geheime dienst activiteit alsook op obsessies die doorslaan.
Mercury 18 aq 50’50” Mercury square Dziewanna 19 sc 11’40” – Dziewanna staat doorgaans voor zeer akelige sferen en situaties.
 
Mars 6 ta 39’10” Mars conjunct Uranus 6 ta 44’21” – Meest klassieke explosieve geweld-aspect.
Mars 6 ta 39’10” Mars square Jupiter 7 aq 22’27” –  Versterkt Mars-power hier binnen dit geweldsaspect.
Saturn 3 aq 55’48” Saturn opposite Varuna 4 le 13’41” Rx – Akelig medianieuws dat lang in het geheugen blijft.
Saturn 3 aq 55’48” Saturn square Rhadamanthus 3 sc 49’21” = Status quo (is niet Trump in dit geval, maar Biden) stoot hoofd tegen juridische realiteit of macht.
Saturn 3 aq 55’48” Saturn sextile Neoptolemus 3 ar 47’11” = Neoptolemus is een aanstichter van strijd of oorlog. Een sextielaspect is echter een zwak aspect hier, maar wel versterkend voor de overige geweldsaspecten.
Neptune 18 pi 55’54” Neptune conjunct Ceres 18 pi 27’54” – Duidt op hongersnood, voedseltekorten, verloren voedsel door wateroverlast of vergiftiging van voedsel met GMO’s of landbouwgif.
Orcus 12 vi 56’33” Rx Orcus opposite 1999 RA215 12 pi 0’23” – Kan op gewelddadige aanslag duiden.
Orcus 12 vi 56’33” Rx Orcus trine Sethos 12 ta 21’59” – Mixt een ‘vloek-element’ door het geheel.
Orcus 12 vi 56’33” Rx Orcus trine 1998 HK151 12 cp 14’23” – 1998 HK151 driehoek Orcus betekent dat de overheidsdesinformatie aka hersenspoelingen via de media consistent voet bij stuk houden.
Eris in Ram staat vierkant Pluto in Steenbok – Vrije burger en wurgend systeem blijven touwtrekken totdat het systeem uiteindelijk barst.

Samenvatting: Kans op burgeroorlog in VS groter dan ooit!
In gewoon Nederlands had Joe Biden geen slechtere (dus geen betere) dag kunnen worden toebedeeld dan 20 januari, waarbij de inauguratie nog tijdens Afhoudende Maan zal plaatsvinden als het traditionele tijdstip daarvoor wordt aangehouden. Niets van de plannen van de Democraten/Plandemicers/Pedo-elite zal namelijk substantieel vorm krijgen. Wil niet zeggen dat de rest van de planeet, waarvoor deze verkiezingen wegens de Reset-plannen van het World Economic nazi-Forum zo cruciaal zijn (zonder de VS komt daar niets van terecht) gevrijwaard is van verdere problemen. In tegendeel. Alles bij de inauguratiedatum wijst astrologisch op een uitzonderlijk hoog gewelds- en conflictpotentieel. Dit kan op 20 januari al losbarsten, maar ook – vanwege die Afhoudende Maan-stand – worden uitgesmeerd over de periode daarna. De kans op een burgeroorlog of massale geweldsuitbraak in het hele land in de VS is nog nooit zo groot geweest als op 20 januari en dit zal dan globaal z’n stempel drukken.

 

5GATES

5GATES – Over een lang voorbereide pandemie, het politiciprobleem en wat er echt aan de hand is…
Uitgave december 2020
Prijs 25,00 – levertijd ca 7 werkdagen
Bestellen via Merlijn Boekhandel

5GATESACHTERFLAP:

Als het politiciprobleem frontaal botst op onze menselijke ziel en realiteit…

Hoe kunnen de Rockefeller Foundation, een Ethiopische oorlogsmisdadiger en Bill Gates via de WHO de hele planeet in gijzeling nemen, met het Lock Step-scenario uit 2010?

Hoe zijn illegale coronavirus-patenten, de 5G-uitrol, de ‘officiële’ stralingsnorm en de vaccinatie-agenda’s vervlochten met een aan elkaar geducttapete fake-pandemie? De opgedrongen corona-maatregelen zijn daarbij, met mogelijk 138 miljoen lockdown-hongerdoden, zo onproportioneel, destructief, onwetenschappelijk en idioot dat de makers van South Park ze niet eens konden verzinnen.

Het ‘Nieuwe – hydroxychloroquine & zink-vrije – Normaal’ dient dan ook gewoon als Trojaans paard voor de Reset van het World Economic Forum, een social engineeringsplan voor een planetaire surveillance-dictatuur, gerund door belastingontwijkers en artificial intelligence (AI).Voor ons en onze kinderen betekent dit een kleurloos, toekomstloos bestaan, geketend aan een nieuw soort enkelband (bijvoorbeeld COVIPASS™) als we deze waanzin niet stoppen.

Vanaf 2017 registreert de World Bank al miljardeninvesteringen in COVID-19-testkits, terwijl de WHO de ziekte pas ‘ontdekt’ in 2020. De vervlechting van dwangvaccinatie met biometrische tracking-systemen start al in Davos in 2000 en aan Event 201 gingen vier andere p(l)andemie-trainingen vooraf…

5GATES onthult de absurditeiten, de blinde vlekken, de neoliberale achtergrond en tactieken bij – een tot mislukken gedoemde wereldcoup – waarbij logisch en menselijk denken illegaal wordt…