Waarom 5GATES stelt dat je zonder begrip van het neoliberalisme weinig van de p(l)andemie begrijpt…

Begin december 2020 werd 5GATES gepubliceerd als een boek dat wat langer mee kan binnen de plandemic-waanzin. Het richt zich namelijk vooral op de constructies erachter en volgt de ontwikkelingen daarvan van ca 1910 tot heden. Daarnaast belicht het diverse blinde vlekken, die in de storm van de dagelijkse discussies en protesten ten onrechte niet mee worden genomen. De cover toont een papegaai die zijn hersens inlevert, want dat vat denk ik als beste de tijdgeest samen, waar we ineens als een vlieg in de stroop in zijn beland. Een tijdgeest met als opdracht van hogerhand: “Lever je hersens in en papegaai ons na!” Wie uit de stroop probeert te klimmen loopt het risico daarbij zijn eigen vleugels af te scheuren. En zou je al ontsnappen dan kun je nu alleen naar een aantal Afrikaanse staten, waar de bevolking al zo vaak door de farmacie is misbruikt dat men er niet meer in trapt. 

 

onzin pcr-test

Een hele planeet op slot en drijvend richting een groot concentratiekamp dankzij het opzettelijk misbruiken van de PRC-Mickey Mouse-Testkits, waarmee men na een debiele stukje acteerwerk beweert dat een positieve uitslag een besmetting of coronageval is, als legitimatie voor de verlenging van de gijzelingsacties (lockdowns). Zelfs op de gebruiksaanwijzing die de fabrikant bij de testkits levert staat dat ze zo niet gebruikt kunnen worden. De Duitse Ab Osterhaus, de met 335.000 Bill Gates-dollars gespekte Christian Drosten voorzag deze test van een bullshit-programma, waar inmiddels 13 gaten zijn geschoten.

 

De rest van de wereld is een open detentiekamp geworden, gerund door psychopaten, mediamanipulators en een zekere massa doodgewicht aan mensen die – ondanks een IFR-cijfer dat nergens over gaat –  in een chronische paniekaanval verkeren, of omdat ze niet anders kunnen om niet op straat te belanden. Geestelijke gezondheid is wereldwijd tegen beter weten in afgeschaft. De Zwitserse regering durft de zelfmoordcijfers van 2020 bijvoorbeeld pas in 2022 vrij te geven.

 

Flood strategy

5GATES is geschreven tijdens een bewust door de overheid en massamedia internationaal opgeklopte chaos van dagelijkse idioterieën, mediahysterie, het illegaal gijzelen en geestelijk mishandelen van burgers wereldwijd (lockdowns) en een fascistische censuur op eerlijke wetenschap(pers) en integere journalisten. Tijdens Event 201 en bij de WHO en EU wordt dit debiliseren van de bevolking op industriële schaal een ‘Flood strategy‘ genoemd: Overspoel de hele wereld met een aanhoudende vloedgolf van eenzijdige informatie rond Covid-19 en ga tegengeluiden tegen. Inmiddels is er in dit verband zelfs een samenwerking met de NATO aangegaan. Goedkoop, want wij betalen met ons belastinggeld de NATO. Weliswaar voor totaal andere doelen dan Eurocommissarissen helpen om ons voor te liegen en te hersenspoelen, maar a la.

Overspoel de hele wereld met een aanhoudende vloedgolf van eenzijdige informatie rond Covid-19 en ga tegengeluiden tegen.

De hightech-bedrijven, die zich als een social media-Gestapo hebben opgesteld, hebben bij dit alles iedereen die nog zelfstandig, logisch en menselijk denkt, inmiddels stevig onder de neus gewreven, dat WHO/Bill Gates’-vijandige vergrijpen als ‘intelligentie’, ‘menselijk voelen’ of ‘zelfstandig denken’ hooguit nog worden gedoogd. Ook humor is verboden. De macht haat humor omdat humor de macht relativeert. Door dit alles is onze samenleving in no time zo verzuurd geraakt, dat wanneer je bij wijze van spreken een net geoogste augurk aan een touwtje uit je raam zou hangen, de kans reëel wordt dat je hem als een zure bom weer naar binnen trekt.

 

Op pagina’s 180 en 181 wordt in 5GATES de business in facktcheckers en influencers (commerciële trollen) belicht.

 

Dat de elite achter de Plandemic – na 20 jaar informatieoorlog op guerrillaniveau – zo openlijk de oorlog aan echte wetenschap en journalistiek heeft verklaard is heel simpel te bevatten. Echte wetenschap en journalistiek vormen, naast een burgerrechten soliderende grondwet, het fundament van de democratie en westerse ‘beschaving’. Je weet wel die beschaving die zich sinds de late 18de eeuw met veel vallen en opstaan probeert te ontplooien en de grote vloek is van iedereen die zich ten koste van de ander probeert te verrijken of macht te verwerven (en ieder jaar als vaste gast in Davos van de sustainable wijntjes en gefiguurzaagde hapjes geniet).

 

Bewust politiegeweld en zinloos rellen

Inmiddels is ‘Team-Plandemic’ er achter dat je het alleen met de Flood-Strategy niet redt. Met bewust buitensporig politiegeweld zijn onze politici en burgemeesters nu als loyale marketeers voor Klaus Schwab, Bill Gates, de door niemand gekozen leden van de Europese Commissie en de vaccinatie & biotracking system-lobbies, het laatste stukje beschaving, democratie en vrijheid de nek aan het omdraaien. En dan richt je desnoods een waterkanon op een weerloze jonge vrouw om haar met grote kracht tegen een betonnen muur te doen klappen zodat ze een schedelbasisfractuur en 18 hechtingen oploopt. NOS-kijkende trollen laat je haar vervolgens verrot schelden op de social media om de politie en opdracht gevende burgemeester een extra hart onder de riem te steken (en haar een trap na). Hierbij de opmerking dat het rellen NIET wordt gedaan door demonstranten zoals deze jonge onfortuinlijke vrouw, maar een mix van romeo’s en idioten die niet snappen dat ze met het vernielen van winkelruiten of auto’s enkel hun eigen lafheid naar een hoger octaaf brengen met als bonus een gepland ‘excuus’ voor de overheid om de politiestaat – desnoods met het leger erbij – verder aan te snoeren.

 

Nu er weer een nieuwe toon is gezet doen demonstranten er goed aan te gaan zitten om zich duidelijk te onderscheiden van mensen die demonstraties in rellen willen laten escaleren.

 

Is de vergelijking met nazi-Duitsland echt ongepast of vooral ongemakkelijk?

Mensen worden boos als je vergelijkingen met nazi-Duitsland maakt, maar, laten we eerlijk zijn, het is inmiddels een toer van vanjewelste om nu als harde handhaver van de natte dromen van Bill Gates en Klaus Schwab uit te leggen waar precies die vergelijking dan spaak loopt tussen jouw gedrag en dat van de SS of Gestapo. Een vergelijkingstabel Nazi-Duitsland – WHO-Plandemic, was nog voor de grote rellen in 2020 al eenvoudig samen te stellen en beslaat in mijn boek dan ook meteen 3 bladzijden (pag. 268 t/m 270), maar dat terzijde.

 

De coronacrises is grotendeels een blitzkrieg van grote multinationals tegen het klein- en middenbedrijf

Na drie dagen avondklokrellen (ongetwijfeld nu al genomineerd als “het scrabblewoord van het jaar 2021”) rept de NOS met speeksel op de kin over een Wibra die geplunderd wordt. In de 10 maanden daarvoor heeft de NOS het nooit opgenomen voor het klein- en middenbedrijf, dat goed is voor 1 biljoen per jaar en meer dan 70% van het bruto nationaal product, waarvan wij van het klein- en middenbedrijf jaarlijks 400 miljard uit het buitenland naar Nederland hevelen. Menig middenstander is al failliet of heeft na, een leven van vaak 70 uur werken per week, zelfmoord gepleegd dankzij de lockdowns. Maar dat is in politiek Nederland niet interessant meer. Politici zetten alles op alles om hun script-leveranciers aka carrièrecontacten te beschermen en hun wensen uit te voeren, want zelf kunnen ze al decennia niets creatiefs op bestuurlijk niveau meer produceren.

 

Menig middenstander is al failliet of heeft na, een leven van vaak 70 uur werken per week, zelfmoord gepleegd dankzij de lockdowns.

Multinationals niet aanspreken op “slecht levensgedrag”, alleen de kleine Amsterdamse ondernemer

Belangen van belastingontwijkers gaan zeker in Amsterdam (20.000+ met fake-adressen aan de Debussylaan) daarom altijd voor op de belasting betalende ondernemers die deze stad maakte tot een van de leukste en welvarendste steden ter wereld, voordat alles bewust door politici vernield werd. Halsema wil nu ondernemers in Amsterdamse hoogstraten aan een doorlichtingprocedure onderwerpen waarin deze alleen nog een vergunning krijgen indien ze in de ogen van Halsema geen “slecht levensgedrag” hebben vertoond. Het bedrijf Google met haar belastingontwijkersadres Claude Debussylaan 34, 15th Floor. 1082 MD AMSTERDAM, voor haar wangedrag al een miljardenboete incasseerde en haar eigen personeel seksueel intimideerde hoeft net als alle andere 20.000 belastingontwijkende bedrijven GEEN vergunning te verdienen en de gemeente Amsterdam blijft voor al deze belastingontwijkers gewoon die fake-adressen faciliteren in samenwerking met het Ministerie van Financiën.

 

Het streven naar een gecentraliseerde wereldregering is geen complottheorie maar een feit waar vooral de Rockefellers zich lang hard voor hebben gemaakt. Het is niet voor niets dat zij het scenario Lock Step schreven dat het basisscenario vormt voor het huidige lockdown/mondkap/censuurbeleid.

 

Het is jammer dat nog veel te weinig kleine ondernemers zich realiseren dat deze fake-crisis voor een zeer belangrijk deel een ‘blitzkrieg’ van zeer grote multinationals en molochische financiële spelers – via het medium WHO – tegen het klein- en middenbedrijf is.

Die kleine- en middelgrote ondernemer zit niet in het echelon waar de carrièrepoliticus wat aan heeft. De groep van belastingontwijkende multinationals is dusdanig gefuseerd met de hogere politieke organen, als de Europese Commissie, dat je daar de rode loper wel voor uit blijft rollen. Bovendien zitten er aardig wat bedrijven uit deze groep in het informele bestuur of supportkader van de huidige fake-crisis. Het is jammer dat nog veel te weinig kleine ondernemers zich realiseren dat deze fake-crisis voor een zeer belangrijk deel een ‘blitzkrieg’ van zeer grote multinationals en molochische financiële spelers – via het medium WHO – tegen het klein- en middenbedrijf is.

 

De bijbel van het neoliberalisme: The Road to Serfdom

Voor die groep van de extreemrijken der Aarde is in de optiek van de moderne carrièrepoliticus geen inspanning te veel. Deze groep is uitstekend georganiseerd. Geprogrammeerd is wellicht het betere woord hier. Ene meneer Friedrich Hayek heeft namelijk al in 1944 een boek geschreven, getiteld The Road to Serfdom, dat als evenals zijn latere werk, tot handleiding diende en nog steeds dient om dat wat bekend werd als de sociaal-democratie om zeep te helpen. Wat we nu frontaal meemaken is al decennia achter de schermen in de stealth-modus aan de gang. We zien nu alleen eindfase van een lang geleden ingezet sloopproces (de realisering van de technocratische gecentraliseerde wereld-oligarchie) en die eindfase speelt zich noodzakelijkerwijs bovengronds af.

Als iemand die de NOS, NPO en alle, enkel nog dankzij subsidies van Brussel (ons belastinggeld) in leven gehouden mainstreamkranten, al 20 jaar links laat liggen, heb ik vanaf dag 1 geen barst geloofd van het officiële nieuws omtrent een ‘pandemie’. Heb ik dwars door de Plandemic heen gekeken en mij tot taak gesteld om, door de kakafonie van media-indoctrinaties en angsthysterie heen, door de bomen het bos zichtbaar te maken. Een belangrijk hoofdstuk in mijn boek gaat daarom dan ook over de grote missing link in het Plandemic-verhaal: het neoliberalisme – de stroming die Friedrich Hayek met zijn boek The Road to Serfdom (De Weg naar Slavernij) in het leven riep. Zonder een basale kennis van het fenomeen neoliberalisme mis je namelijk de essentie van wat we nu meemaken en verdwaal je in een jungle van lockdown-verschijnselen, die eigenlijk alleen maar symptomatisch zijn, maar niet de kern pakken.

 

Sinds 2020 hanteren overheden en gezondheidsorganisaties een zeer streng taboe op feiten, logica, waarheidsvinding en intelligente oplossingen. De grootst mogelijke, meest inconsequente onzin denkbaar is het enige dat door de (vaak door Bill Gates omgekochte) officiële kanalen nog naar buiten komt.

Dit verklaart waarom D66, Groen Links, de SP, Christen Unie, SGP, CDA, PvdA en controlled opposition veteraan de PVV, nu allemaal één grote VVD vormen, wat GEEN liberale partij is(!), maar een partij die onder Rutte het neoliberalisme versneld in Nederland heeft uitgezaaid.

De hele Plandemic aka fake-crisis is de apotheose van het neoliberalisme, een kamikaze-achtige politieke stroming waarvan geen enkele politicus officieel lid was, maar die al decennia achter de schermen van de poppenkastpolitiek voortwoekert als de enige echte politiek die wordt gevoerd. In een kromme paradox direct onder de neus van, maar uit het zicht van de kiezer/belastingbetaler. Dit verklaart waarom D66, Groen Links, de SP, Christen Unie, SGP, CDA, PvdA en controlled opposition veteraan de PVV, nu allemaal één grote VVD vormen, wat GEEN liberale partij is(!), maar een partij die onder Rutte het neoliberalisme versneld in Nederland heeft uitgezaaid. Net zoals Thatcher en Reagan dat, in respectievelijk het Verenigd Koninkrijk en de VS deden, in de jaren ’80. Uitgezaaid is het juiste woord want neoliberalisme is een politieke kanker, die doelbewust een sociaal-economische woestijnvorming nastreeft, volgens een intrinsiek techno-fascistisch model dat zit ingebed in een doorlopend mediacratisch offensief.

 

Stemmen op fake-links of fake-rechts

Waar alle stemmende sukkels nog braaf naar het stembureau gingen en waar men nog serieus dacht dat er zoiets als links of rechts bestond, stemde vrijwel iedereen zonder het te weten neoliberaal.

Neoliberalisme staat diametraal tegenover liberalisme, net zoals politiek nu diametraal tegenover bestuurskunde staat. Na de Tweede Wereldoorlog had men in Europa en in de VS de buik vol van nazi’s en fascisten en kreeg de sociaal-democratie stevige voeten in de aarde. Binnen de sociaal-democratie wordt het vrij ondernemerschap – zoals het liberalisme dat begrijpt – in balans gehouden met een, in de basis, sociale ordening van de samenleving. Ondernemers krijgen daarbinnen veel vrijheid om een onderneming uit te bouwen, maar dragen wel, net als iedereen zorg voor een sociaal vangnet voor mensen die door omstandigheden of hun pensioenleeftijd niet meer mee kunnen meedraaien. Er is een bureaucratie, maar deze is matig en functioneel en veel minder extreem en gepolitiseerd dan in fascistische of communistische regiems of binnen een neoliberaal regiem, dat wat bureaucratie betreft, de kroon spant.

 

5GATES - benjamin adamah

De vraag is of bewindslieden straks wegkomen met het harde feit dat er op basis van hun irrationele, ondemocratische en dweperige beleid zoveel kapot is gemaakt inclusief de levens van kinderen van 12 of 13 die zelfmoord pleegden…

Omdat democratie voor 100% afhankelijk is van een eerlijke pers, kan deze ook enkel gedijen zolang als die onafhankelijke pers (en wetenschap) bestaat.

De pers is in een sociaal-democratie NIET binnen een collusieverband (geïnstitutionaliseerde corruptie) vervlochten met de overheid en de instanties die de overheid van hun script voorzien (multinationals, trans-Atlantische denktanks, ongrijpbare financiële instituten, de VS en EU) maar werkt nog volgens de Code van Bordeaux en wantrouwt in beginsel de politiek. Omdat democratie voor 100% afhankelijk is van een eerlijke pers, kan deze ook enkel gedijen zolang als die onafhankelijke pers (en wetenschap) bestaat. Aldus begreep Friedrich Hayek al snel dat een vrije pers en vrije wetenschap (een liberaal gegeven bij uitstek) het eerste was dat om zeep zou moeten worden geholpen om zijn fascistoïde hard core kapitalisme door te kunnen drukken: het neoliberalisme.
Wat is neoliberalisme nou precies in een notendop? Het is:

1. het maximaal terugbrengen van de macht van de burger en diens rechten
2. het maximaal inperken van burgervrijheden
3. het ‘filteren’ van informatiestromen via door de overheid aangewezen instituten
4. het in dienst stellen van politici als marketingtool om kunstmatig markten te creëren voor de rijke industriëlen
5. het hiermee de hele overheid van een land in dienst stellen van enkele rijke industriëlen
6. het hiermee alle pers- en voorlichtingsinstituten in dienst stellen van enkele rijke industriëlen wat zich op deze wijze verbindt aan structurele wetenschapsvervalsing en informatiecensuur
7. het stimuleren van miljardairs, die op elke denkbare wijze hun kapitaal (en macht) mogen vergroten, inclusief via allerlei onethische methoden (zoals bijv. belastingontwijking)
8. het krankzinnige geloof dat alleen dit soort miljardairs uit verveling dingen verzinnen om de wereld te veranderen, waar ze dankzij hun enorme hoeveelheden kapitaal ook de mogelijkheden toe hebben, inclusief het opkopen daartoe, van politici, regeringen, NGO’s, persdiensten etc..

Ok, met dit filter in gedachten kun je dus in no time alle illusies die de NOS, NPO en de rest van de Nederlands-Belgische rioolmedia al decennia in ons bewustzijn proberen te impregneren, snel, schoon en efficiënt verwijderen.

 

De vallende kwartjesregen…
krankzinnig coronabeleid

Ineens worden we dictatoriaal geregeerd door corrupte doorgedraaide teams van Bill Gates & Klaus Schwab-vriendelijke medici, die door integere collega’s in alles wat ze zeggen onderuit gehaald worden, aangezien al hun adviezen volslagen belachelijk zijn en enkel schade aanrichten. Een corrupte pers houdt hen samen met de overheid echter koste wat kost in het zadel.

Snap je het doel van het neoliberalisme, dan snap je waarom Bill Gates, Elon Musk, de Hightech-reuzen ineens boven de wet staan, waarom het RIVM en de Gezondheidsraad de meest abominabele onwetenschappelijke onzin uit mogen kramen, waarom Wiebes naast de slachtoffers van de Toeslagen-affaire ook ZZP-ers aan het jennen was, waarom er zoveel belastingontwijkende bedrijven staan ingeschreven in dat pand aan de Debussylaan op de Amsterdam Zuid-as – met de complimenten van de EU, gemeente Amsterdam en het Ministerie van Financiën. Je snapt waarom de Europese Commissie 45 keer de Nederlandse regering heeft geadviseerd minder steun aan ‘de kwetsbaren’ in de samenleving te geven en tegelijk ‘de kwetsbaren’ in de samenleving schaamteloos in een marketingslogan voor de vaccinatielobbies heeft ingezet.

Je snapt waarom de Europese Commissie 45 keer de Nederlandse regering heeft geadviseerd minder steun aan ‘de kwetsbaren’ in de samenleving te geven en tegelijk ‘de kwetsbaren’ in de samenleving schaamteloos in een marketingslogan voor de vaccinatielobbies heeft ingezet.

Je snapt waarom er een apartheidsbelastingstelsel is waarin een bedrijf als Google naar verhouding 1000 keer minder belasting betaalt dan de kleine ondernemer (die dat belastingtekort door belastingontwijking ook nog eens compenseert voor de belastingontwijkers). Je snapt waarom burgemeester Halsema alles uit de kast trekt om die 350 dollar die Bill Gates iedere seconde met vaccins verdient torenhoog boven de rechten en belangen van het Amsterdamse klein- en middenbedrijf te stellen en marktkooplieden pest met maatregelen die conform de Code van Neurenberg al 70 jaar verboden waren. Je snapt hoe de Europese Commissie 8 miljard van ons belastinggeld kon roven voor belastingontwijkende farmaceuten, die er een nutteloos en gevaarlijk bullshit-vaccin mee fabriceren. Je snapt waarom er een viruspandemie werd verzonnen in het kader van het – al jaren daarvoor tussen de EU, WHO en de vaccinatie- en biometrische trackinglobbies gestelde doel om iedereen te vaccineren en aan een vaccinatiepaspoort te hangen.

Je snapt waarom Soros’ hobbyproject Black Life Matters totaal niet geïnteresseerd is in het racisme van Bill Gates (tientallen dode zwarte kinderen en een half miljoen verlamde Indiase kinderen, 1 miljoen heimelijk gesteriliseerde zwarte vrouwen en meer). Ook het racisme van Tedros Ghebreyesus Adhanom interesseert ze geen reet (2,5 miljoen Amhara-Ethiopiërs spoorloos ‘verdwenen’, racistische gedwongen sterilisaties, hulp bij 3 cholerapandemieën onder Amhara’s tegengehouden en meer).

Je snapt waarom Soros’ hobbyproject Black Life Matters totaal niet geïnteresseerd is in het racisme van Bill Gates (tientallen dode zwarte kinderen en een half miljoen verlamde Indiase kinderen, 1 miljoen heimelijk gesteriliseerde zwarte vrouwen en meer).

Je snapt waarom in 2017 Tedros tot hoofd van de WHO werd gekozen (via lobbywerk van Gates en China) nadat hij 720 journalisten had vervolgd en bestuurslid was geweest in Bill Gates’ vaccinatielobbyclub GAVI. In datzelfde jaar 2017 werd een wereldwijde miljardenhandel in Covid-19 testkits werd gestart – bijgehouden door de World Bank, die samen met de WHO in 2017 een vaccinatiedeal had gemaakt. Dus 3 jaar voordat Tedros op 11 februari 2020 officieel te kennen gaf: Er is een nieuw onbekend SARS-virus en we noemen de ziekte die het veroorzaakt Covid-19. Je snapt waarom de World Bank in september 2020, toen mensen er lucht van kregen, snel alle Covid-19 testkit pagina’s op haar website omdoopte in Medical testkits-pagina’s.

Je snapt waarom in 2009 op advies van een oud RIVM-directeur de WHO de wetenschappelijk/medische definitie van ‘pandemie’ heeft veranderd in een commercieel/politieke definitie. Je snapt waarom men zelfs nadat de WHO toegaf dat je een positieve test niet als ‘besmetting’ mag communiceren, Den Haag, radio, TV en krant hier doodleuk mee doorgaan om de lockdowns en nu ook de avondklok in stand te houden. Je snapt precies wat er werkelijk gebeurt op het Museumplein, wat voor toneelstuk hier wordt uitgevoerd en waarom de politie o.l.v. Halsema escalaties van geweld laat aanzwengelen door romeo’s. En je snapt waarom de 100% met ons belastinggeld betaalde politie – de grondwet met voeten tredend – juist graag een bejaarde, een invalide of bijvoorbeeld een blind meisje slaat.

Je snapt waarom in 2009 op advies van een oud RIVM-directeur de WHO de wetenschappelijk/medische definitie van ‘pandemie’ heeft veranderd in een commercieel/politieke definitie.

De grootste en meest agressieve reclamestunt uit de menselijke geschiedenis, de Plandemic, met alle leugens erop en eraan, moet en zal worden doorgedramd, totdat iedereen de reclame geloofd en een Bill Gates en Klaus Schwab (misschien in een triootje met een BNN-er die ons sinds 2009 nog heel wat ingepikt belastinggeld schuldig is) gezamenlijk hun orgasme kunnen beleven. Om het even hoeveel kinderen van 12 of 13 daarvoor nog zelfmoord moeten plegen, om het even hoeveel bedrijven, het levenswerk van mensen die daar al hun energie, creativiteit en familiekapitaal instaken, failliet worden gelogen (door kabinet, OMT, Telegraaf, Radio-1, burgemeesters etc.) en om het even hoeveel miljoenen er van honger omkomen in de derde wereld dankzij de – door Wit-Rusland (en grote delen van Afrika) zwart op wit aantoonbaar 200% zinloze lockdowns. Tot slot snap je waarom kartelaanhangers mensen van nieuwe politieke partijen weren als medewerkers van een stemlokaal. Vervalsen ze straks namelijk niet op industriële schaal de verkiezingsuitslagen dan hangen ze en valt hun leugenimperium als een kaartenhuis in elkaar met het ene domino-effect na het andere.

Tot slot snap je waarom kartelaanhangers mensen van nieuwe politieke partijen weren als medewerkers van een stemlokaal. Vervalsen ze straks namelijk niet op industriële schaal de verkiezingsuitslagen dan hangen ze en valt hun leugenimperium als een kaartenhuis in elkaar met het ene domino-effect na het andere.

Bij een echte pandemie zou men immers…
5GATES artikel

Het credo van nazi-ideoloog Hermann Göring was dat indien je de bevolking tot de meest krankzinnige daden wilt aanzetten, je mensen alleen maar bang hoeft te maken.

Bij een echte pandemie in plaats van de geducttapete fake-versie ervan waar men ons nog jaren in op hoopt te sluiten met ‘nieuwe varianten van het coronavirus’ hoeven er immers geen topdeskundigen te worden geframed en geshamed en monddood gemaakt. In tegendeel. Dit zijn juist de eerste mensen die bijeen worden geroepen om het probleem te helpen oplossen. Er hoeft bij een echte pandemie geen 9 jaar oud script van de Rockefeller Foundation te worden afgedraaid alsof we met elkaar in een Netflix-productie zitten die we niet uit kunnen zetten. Met zinloze onwetenschappelijke maatregelen als de zeer gezondheidsschadelijke mondkappen en het schadelijke social distancing, die ervoor zorgen dat de economie kapot gaat, mensen onnodig veel stress en extra gezondheidsschade en psychische klachten en trauma’s oplopen. Zoveel dat 6000 GGZ-professionals een brandbrief naar de regering sturen en rood alarm slaan inzake de psychische gezondheidsschade van de “maatregelen”. Bij een echte pandemie zou er geen reclame voor de griepspuit worden gemaakt. Tijdens de Mexicaanse griep was 70% van de zieken juist ingeënt tegen de Mexicaanse griep. De 10 toplanden met de meeste coronaslachtoffers zijn toevallig net die 10 landen waar meer dan 49% van de bevolking juist de griepspuit heeft gehad, waaronder Spanje dat evenveel coronagevallen registreerde als (griepspuitvrij) Kenia, maar door die griepspuiten 4 keer meer doden telde. In mijn boek is de lijst onder de paragraafkop: Stel er was een echte coronapandemie in plaats van een corona-PsyOp, nog een heel stuk langer (pagina’s 27 tm 31).

Inmiddels is de puinhoop compleet. Het feit dat het virus alleen maar de hand van de goochelaar is die van Agenda 21 en de Vierde Industriële Revolutie moet afleiden dringt zelfs in de reguliere media door. Hiermee geen virus ontkennend. Ik vond in mijn research een hele rits onafhankelijke virologen die het genetisch gemodificeerde coronavirus uit Wuhan bevestigen – dat ding met die HIV-component er in gelast. Maar had men de (inter)nationale slogan: We kunnen pas terug naar normaal als iedereen gevaccineerd is vervangen door We kunnen sowieso terug naar normaal, vooral als we dagelijks vitamine D, C, Quercitine en zink nemen en preventief microdoseren met hydroxychloroquine, dan was er ondanks dat met 3,5 miljoen illegale Fauci-dollars gehypete virus ook niets aan de hand. Mocht je al wat oplopen dan krijg je in vrijwel alle gevallen nauwelijks verschijnselen, al ben je 80. Maar laten we niet afdwalen. De IFR was geen reden voor het etiket pandemie-jaar op 2020. Zelfs niet als je er het gegoochel met cijfers meeneemt, en bij het griepseizoen 2019-2020 de helft van het griepseizoen 2020-2021 optelt, wat men dus heeft gedaan. Laat staan het gelijkstellen van positieve PCR-testen aan ‘besmettingen’ en ‘nieuwe coronagevallen’.

 

Het vrijwillige taboe op de vraag naar de commerciële pandemie-definitie

Soms moet je ergens als een pitbull je tanden in blijven zetten en pas loslaten als je er een vitaal stuk uit hebt gescheurd. Hoe saai dat ook is.

De crux van die bizarre South Park-aflevering waar we nu nog steeds in opgesloten zitten blijft natuurlijk de beslissing van de WHO, onder druk van de vaccinatielobbies om in 2009 de wetenschappelijk/medische definitie van ‘pandemie’ in een commercieel/politieke definitie van ‘pandemie’ te veranderen! De enigen die hierbij gebaat zijn, zijn nu bij iedereen bekend en de hele rest van de planeet lijdt er onder. Strategisch is het een megablunder dat men het stellen van de vraag aan de WHO en hun loopjongens als Rutte, De Jonge, de GGD, RIVM, etc. naar het waarom en de legitimatie aan het algemeen wereldgezondheidsbelang van die beslissing niet in de spits van de verzetsstrategie heeft zitten. Het verzet loopt hierdoor meestal uit in gesteggel. Soms moet je ergens als een pitbull je tanden in blijven zetten en pas loslaten als je er een vitaal stuk uit hebt gescheurd. Hoe saai dat ook is. En waar slaat die totaalontkenning door de WHO, gezondheidsdiensten en politici van het begrip geestelijke gezondheid op? En waar slaat dat bewust doen alsof zelfmoorden, doden door uitgestelde medische behandelingen en de 38 miljoen hongerdoden die door de nutteloze lockdowns verwacht worden, niet opwegen tegen de coronamaatregelen? Dan komt de grote golf van economische malaise hier nog bij, waarvan we nog maar net aan het begin staan, de chronische onderhuidse stress, de schadelijke effecten van mondkappen en het vernietigen van het enthousiasme aka de levenslust bij mensen. Je geeft ze immers niets anders om naar uit te kijken dan de psychopate dystopieën van Klaus Schwab (zelfs al je bezit raak je kwijt en je wordt 24/7 gemonitord door iemand die je niet kent, maar de baas over jouw leven, gezin, kinderen, bewegingsvrijheid en toekomst is) en Bill Gates (minimaal 2 keer per jaar zo’n Frankenstein-injectie of anders de digitale isoleercel). Probeer het een BOA of ME-er of mondkap-hysterische NS-medewerker maar eens uit te leggen, laat staan een nog grote debiel zoals een NRC- of Volkskrant-abonnee of een burgemeester van een grote stad.

 

5GATES

De collectieve krankzinnigheid kent geen grenzen meer. Voor de zoveelste keer herhaalt de geschiedenis zich van een doorgedraaide club psychopate machthebbers die samen met een cluster doodgewicht aan terminale onderdanigen & angsthazen het leven verpest van het intelligente en beschaafde deel van de maatschappij.

 

5GATES is geschreven als een jungle-gids voor de eigentijdse lockdownder

De cakewalk der coronagijzelnemers en -gegijzelden dendert van 2020 gewoon door in 2021 en met een beetje pech tot in 2022. Elke dag vallen de schellen je van de ogen in het begin van de lockdowns, maar ook daar raak je aan gewend onder de paraplu van: Ok, nou ja dat verbaast me ook niet meer want alles en iedereen begint gek te worden. En dan is er die spagaat tussen dát en de onstuitbare drang om hier toch hoe dan ook uit te komen. Als je demonstrant bent demonstreer je, als je schrijver bent schrijf je een boek. Ook al is het helemaal niet je normale genre zoals in mijn geval. Ik schrijf normaliter over occultisme, astrologie etc. en in mijn jaarhoroscoop voor 2020, die ik op 26 december 2019 publiceerde liep ik al vooruit oorlogsachtige toestand van 2020 inclusief de krankzinnige mediacensuur en een groot aantal klokkenluiders, die tot daarvoor in ‘het systeem’ zelf werkzaam waren. De kern van die 2020 horoscoop is dat het jaar net als voorafgaand aan de Eerste Wereldoorlog een Saturnus/Pluto vierkant Eris had. En daar zat die vervelende angel voor mij. Moet ik daar meer mee dan het hier maar als astroloog bij laten? Mijn achtergrond is cultuurfilosofie en dat won het in 2020 even van mijn gangbare interesses.

 

Uiteindelijk mogen we bij dit alles nooit vergeten dat helemaal aan de basis van het probleem een groep hufters actief is die het “Wij veranderen jou in iemand die naar onze pijpen danst, zoals wij dat willen. We leggen je niet uit waarom, je moet je bek houden en als je je verzet weten we je te vinden! Wij vinden onszelf belangrijker dan jou en ook daarvan krijg je geen uitleg.”

 

5GATES is geen complotboek, al zal men het zo graag willen afserveren. Het boek combineert een stukje microhistorie met een analyse van de Plandemic en haar zwakke plekken en eindigt in iets dat ik voortdurend mis in de grote protestdiscussie, namelijk een kort pleidooi voor een contra-Reset. Het is prima dat we deze planeet anders gaan besturen, maar niet volgens de regels van technocraten, transhumanisten, industriële lobby’s van belastingontwijkers een ontzielde supercomputer en de seksuele afwijkingen van Bill Gates die aan niets anders kan denken dan aan het penetreren van kinderen en volwassenen met zijn smerige injectienaalden.

Het is prima dat we deze planeet anders gaan besturen, maar niet volgens de regels van technocraten, transhumanisten, industriële lobby’s van belastingontwijkers een ontzielde supercomputer en de seksuele afwijkingen van Bill Gates die aan niets anders kan denken dan aan het penetreren van kinderen en volwassenen met zijn smerige injectienaalden.

Ik heb veel aandacht besteed aan wat in mijn optiek missing links of blinde vlekken zijn binnen de algehele perceptie van wat er nu aan de hand is. Ik licht er tot slot van dit artikel de belangrijkste uit:

  • Alle belangrijke documenten, verdragen en trainingen die vanaf de World Economic Forum bijeenkomst in januari 2000 tot halverwege 2020 de Plandemic voorbereiden en coördineerden zijn in volgorde op datum belicht. Zo weten de meeste mensen niet dat er 5 in plaats van 1 oefening (Event 201) vooraf gingen aan de fake-pandemie.
  • Wij zijn ons nu heel bewust van het feit dat de overheden ons wereldwijd in gijzeling hebben genomen. De gijzeling van onze gezondheidszorg en universiteiten begon echter al vaste structuur te krijgen in 1910 dankzij de Rockefellers, die al eigenaar van I.G. Farben waren toen dit farmaceutisch bedrijf Auschwitz ging bouwen en managen. De Rockefellers fabriceerde later het later het Lock Step-document, het basisscript voor de lockdowns en mondkappenshit.
  • Het neoliberalisme wordt volledig uitgelegd en ik heb duidelijk gemaakt hoe je het verschijnsel in allerlei maatschappelijke, bestuurlijke en economische wanstaltigheden herkent.
  • De hoernalistiek, het wapen en tegelijk de achilleshiel van de neoliberalen en technocraten is uitbreid doorgelicht met alle strategieën en tactieken en extra’s zoals Rovisme, Facktcheckers, en meer.
  • De achilleshiel van Klaus Schwabs Reset is een 68 jaar oud stuk structurele wetenschapsvervalsing: de thermisch-effectnorm ofwel de blootstellingsveiligheidsnorm voor blootstelling aan de straling van zendmasten en draadloze apparatuur. Deze is vals, bewust vals en in 5GATES vindt je daar alle ins en outs over, inclusief een foto van de plasticpop die de bedenker van deze norm als een kip zonder kop gelijk stelde aan het uiterst complexe en van bio-ëlektrische processen aan elkaar hangende menselijk lichaam. Dit hoofdstuk is onmisbaar voor iedereen die tegen de muur van de stralingsterreur aanloopt en zich wel wapenen tegen leugens van de GGD of processen tegen 5G aan het voorbereiden zijn.
  • 5G wat is het, wat zijn smart cities etc. en waarom is het de meest stupide uitvinding ooit?
  • Een door Georges Monbiot geïnspireerd slot waarin ik, zoals ik eerder aangaf, aanzet tot een contra-Reset op menselijke en natuurlijke basis. In plaats van steeds te reageren op de dagelijkse shit die als puur gejen door politici en hun slippen dragende mediaredacteuren over ons uit wordt gestort is het handiger ergens vóór te zijn en positief te bouwen aan een uiteindelijk hapklaar alternatief. Een denktank-output gebaseerd op menselijke waarden en rede zal een veel beter en aantrekkelijke resultaat geven dan een denktank als het WEF, die enkel en alleen een uitzichtloze dystopie en rechteloosheid voor de burger in petto heeft. Het bekende “What’s in it for me?” kan dan een doorslaggevende factor worden om deze puinhoop waarin we zitten te beëindigen zonder dat hier alles eerst voor naar de knoppen hoeft te gaan.

5GATES

5GATES – Over een lang voorbereide pandemie, het politiciprobleem en wat er echt aan de hand is…
Uitgave december 2020
Prijs 25,00 – levertijd ca 7 werkdagen
Bestellen via:

Merlijn Boekhandel
Wanttoknow
Wereldboeken
Bol.com
Amazon
Barnes & Noble

5GATESACHTERFLAP:

Als het politiciprobleem frontaal botst op onze menselijke ziel en realiteit…

Hoe kunnen de Rockefeller Foundation, een Ethiopische oorlogsmisdadiger en Bill Gates via de WHO de hele planeet in gijzeling nemen, met het Lock Step-scenario uit 2010?

Hoe zijn illegale coronavirus-patenten, de 5G-uitrol, de ‘officiële’ stralingsnorm en de vaccinatie-agenda’s vervlochten met een aan elkaar geducttapete fake-pandemie? De opgedrongen corona-maatregelen zijn daarbij, met mogelijk 138 miljoen lockdown-hongerdoden, zo onproportioneel, destructief, onwetenschappelijk en idioot dat de makers van South Park ze niet eens konden verzinnen.

Het ‘Nieuwe – hydroxychloroquine & zink-vrije – Normaal’ dient dan ook gewoon als Trojaans paard voor de Reset van het World Economic Forum, een social engineeringsplan voor een planetaire surveillance-dictatuur, gerund door belastingontwijkers en artificial intelligence (AI).Voor ons en onze kinderen betekent dit een kleurloos, toekomstloos bestaan, geketend aan een nieuw soort enkelband (bijvoorbeeld COVIPASS™) als we deze waanzin niet stoppen.

Vanaf 2017 registreert de World Bank al miljardeninvesteringen in COVID-19-testkits, terwijl de WHO de ziekte pas ‘ontdekt’ in 2020. De vervlechting van dwangvaccinatie met biometrische tracking-systemen start al in Davos in 2000 en aan Event 201 gingen vier andere p(l)andemie-trainingen vooraf…

5GATES onthult de absurditeiten, de blinde vlekken, de neoliberale achtergrond en tactieken bij – een tot mislukken gedoemde wereldcoup – waarbij logisch en menselijk denken illegaal wordt…

 

Een korte impressie van het boek zie hier: