Boeken

Boeken Benjamin Adamah – Nederlandstalig werk

Verwacht in 2023 MAGUS deel 2 (definitieve titel volgt nog). Dit is de opvolger van mijn bestseller MAGUS Leer & Ritueel en biedt veel aanvullende informatie (ook met het oog op deze tijd waarin we sinds twee jaar leven).

 

Magus Leer en Ritueel - Benjamin Adamah

boeken Benjamin Adamah 1

MAGUS – Leer & Ritueel

Een ongecensureerd inzicht in de geheimen van magie en de oorspronkelijke hekserij

Zowel aan de gevorderde als beginnende geïnteresseerde in occulte historie, technieken en beginselen wordt in Magus Leer & Ritueel een bijzondere samenhang getoond. De echte redenen waarom de kerk en staat magie en vooral hekserij zo obsessief vervolgd en verboden hebben, krijgt daarbij een nieuwe dimensie. MAGUS is echter vooral praktisch geschreven. Veel methodes, zoals bijvoorbeeld voor astraal reizen en het zelf scheppen van een gedachtevorm of servitor (kunstmatige entiteit) kunnen meteen worden toegepast. Dit geldt ook voor de uitgebreid beschreven planeet-engelenmagie via petities, oosterse trainingtechnieken en meer. MAGUS is rijk geïllustreerd en bevat meer dan 90 rituele zegels (sigilli) van engelen, daemones en natuurgeesten. Indien begrepen, kan magie een effectief middel zijn om je leven te intensiveren, je vrijheid te vergroten en je eigen toekomst te scheppen. Het enige wat je er verder bij nodig hebt zijn wilskracht, tijd en discipline.

De westerse magie vindt z’n oorsprong hoofdzakelijk in het Alexandrië van rond de jaartelling, waar vooral Egyptische rituelen zich mixten met Griekse methodiek, theürgie en behoefte aan structuur. Daardoorheen vinden we weer diverse Semitische elementen afkomstig uit het Midden Oosten. De magische cirkel en driehoek, de beschermende symbolen, de koppeling van de planeten, engelen en daemones (kleine goden) aan dagen en uren van de week, vinden daar hun oorsprong en worden in de eeuwen daarna min of meer onveranderd toegepast.

In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken en hoe films het graag presenteren, draait magie vooral om het beheersen van een techniek en controle over je eigen gedachten, emoties, wil en verbeeldingskracht. Dit met als doel op een dusdanige wijze innerlijk te resoneren met sterk gewild en verbeeld doel, dat er realiteits- of toekomstschepping plaatsvindt. Dit proces kan dusdanig nuchter worden uitgevoerd dat zelfs de CIA het volledig erkent en er over publiceerde.

Esotericus Benjamin Adamah (1964) schreef Magus Leer & Ritueel als insider, met meer dan 35 jaar ervaring. Het accent ligt bij dit boek op het zou eenvoudig mogelijk overdragen van de basisbeginselen van magie om zo snel mogelijk praktisch resultaat te boeken, ook als je geen jarenlange ervaring hebt, aangevuld met degelijke basisinformatie over de westerse magie en hekserij zoals die bestond in de oorspronkelijke vorm, dus voor de 20ste eeuwse Wicca haar intrede deed.

25,00

 


 

Vamachara Benjamin Adamah boeken

boeken Benjamin Adamah 2

Vamachara

Raw Spirituality, God m/v, de werking van Magie en de passie van Lilith

Anders dan het Rechter Pad, waartoe alle grote religies behoren, zoekt het Linker Pad (vamachara) geen hemel of transcendentie om aan dualisme te ontsnappen, maar het herstel van de synergie tussen yin en yang, God en Godin, vrouwelijke en mannelijke energieën. Via opwekking van het slangenvuur wordt vervolgens naar cidrupini gestreefd – een opgaan in de vreugde van de natuur en mystieke dans van het leven zelf. Het goddelijke wordt niet verwacht maar geleefd.

Benjamin Adamah’s occult-filosofische opus magnum is een enerverende en zeer complete leidraad voor wicca’s, pagans en eenieder die zoekt naar een ongecensureerde ”raw spirituality”. De auteur breekt een historisch taboe door niet de materie of het aardse, maar juist fixatie op eenheid en verlossing als bron van tweeduizend jaar duisternis aan te tonen. Daarmee stoot hij onze gangbare rolverdelingen van God, mens, goed, kwaad, werkelijkheid en illusie bijna apocalyptisch omver. Simultaan gloort echter een nieuwe spirituele horizon, actueel passend bij de 21ste eeuw met haar hardnekkige eindtijdobsessies. Onze allergrootste blinde vlek wordt daarbij pijnlijk zichtbaar…

“...het komt niet alleen door zijn werkelijk virtuoze schrijfstijl, maar ook de diepgang van de inhoud maakt dat het boek een ereplaats verdient en uitsteekt boven alles wat er aan ‘spirituele’ literatuur de laatste jaren is verschenen. Adamah slaagt erin met het boek het Linker Pad bewustzijn handen en voeten te geven..” – Ewald Wagenaar, hoofdredacteur Koorddanser.

27.50

 


 

Boeken door Benjamin Adamah Complementaire Astrologie

boeken Benjamin Adamah 3

Complementaire Astrologie

De zodiak in 6 assen in plaats van 12 tekens

Ongetwijfeld heb je wel eens iets gelezen over het zodiakteken waaronder je geboren bent. Wat je niet mag ontgaan is dat je veel problemen, vertraging, tegenwerkingen en blokkades in je leven, simpelweg kunt voorkomen door te snappen waar het teken, dat precies tegenover dat van je Zon staat, over gaat. Het teken dat tegenover je zonneteken staat, vormt als het ware je alter ego of onbewuste ik. Deze benadering van astrologie noemen we complementaire astrologie.

Ben je bijvoorbeeld Ram, dan kan je beduidend succesvoller en gelukkiger worden door de typische eigenschappen van Weegschaal te integreren en vice versa. En ditzelfde geldt voor de combinaties Stier-Schorpioen, Tweelingen-Boogschutter, Kreeft-Steenbok, Leeuw- Waterman en Maagd-Vissen. De 12 tekens van de zodiak staan niet dualistisch tegenover elkaar, maar zijn elkaars wederhelft of complementaire wezen. Vandaar dat we in termen van 6 teken-assen moeten denken, in plaats van 12 losse tekens.

Complementaire Astrologie biedt aan iedereen die in astrologie is geïnteresseerd, een razendsnel inzicht in de “onbewuste ik”, waardoor een stuk zelfsabotage en frictie met anderen, kan veranderen in een creatieve kracht en positieve flow. Dit alles zonder dat je ook maar enige technische kennis van astrologie hoeft te hebben.

Een absolute aanrader voor zowel beginners als gevorderde in de astrologie.

15,00

 


 

Asteroïden-Gids - Benjamin Adamah | boeken door Benjamin Adamah

boeken Benjamin Adamah 4

Asteroïden-Gids

950 Astrologische betekenissen van Asteroïden, Centauren, Cubewano’s, Damocleïden, Neptunus-resonanten, Plutino’s, SDO’s en Trojanen

De Asteroïden-gids is het eerste grote astrologische naslagwerk ter wereld dat de duidingen in de horoscoop behandelt van 15 categorieën nieuwkomers in de astrologie. De betere astrologie-software werkt al met modules waarbij de posities van soms duizenden asteroïden kunnen worden berekend, maar het ontbreekt veelal aan omschrijvingen van hun werking in de horoscoop. Deze lacune vult de Asteroïden-Gids op met de betekenissen van 950 asteroïden, waarvan vele minstens zo belangrijk zijn als de inmiddels ingeburgerde Chiron, Juno, Vesta, Ceres en Pallas.

Van de 41 Centauren in het boek is Chiron er maar een. Veel van deze objecten zijn groter dan Chiron en feitelijk onmisbaar bij een goede duiding. Ditzelfde geldt voor talloos veel andere nieuwkomers. Na het lezen en testen van deze gids in de praktijk, zul je niet meer willen duiden zonder Eros (en diverse aanvullende seksuele asteroïden), Orcus, Snow White, Sedna, Typhon, Eris, Makemake, Varuna, Quaoar, Arawn, Ixion, Damocles, Hidalgo, Phaeton. Zul je in de Trojanen ontdekken wat je niet begreep van Mars, bij financiële astrologie in ieder geval 1998 BU48 meenemen, blinde vlekken ingevuld zien via 1999 TD10 of 2002 PN34 en Toro nooit meer weglaten bij de analyse van ongelukken. De 950 asteroïden in dit werk zijn helder onderverdeeld in:

 • 8 Aten-asteroïden;
 • 62 Apollo-asteroïden;
 • 14 Hungaria-asteroïden;
 • 26 Amor-asteroïden;
 • 591 Hoofdgordel-asteroïden;
 • 14 Cybele-asteroïden;
 • 23 Hilda & Schubart-asteroïden;
 • 44 Trojanen;
 • 41 Plutino’s;
 • 28 Cubewano’s (Klassieke Kuiper-belt Objecten);
 • 10 Haumeïden;
 • 11 Afwijkende Neptunus-Resonanten;
 • 40 Centauren;
 • 22 Scattered Disc Objects (SDO’s);
 • 16 Damocleïden, Retrograde objecten en (ex)Kometen.

Alle asteroïden in dit werk zijn voorzien van hun MPC-nummer, voor invoer in efemeridenprogramma’s en extra opgenomen is een uitgebreide lijst met geografische asteroïden, voor gebruik in de forensische en mundane astrologie. Dit boek is verder voorzien van tips voor het gebruik van asteroïden in de persoonshoroscoop en forensische horoscoop, inleidend materiaal en een uitgebreide begrippenlijst. De vormgeving is geheel afgestemd op praktisch gebruik en het snel kunnen raadplegen van de informatie. Daarnaast is deze gids rijk geïllustreerd.

De Asteroïden-gids maakt verbluffend trefzekere duidingen mogelijk, die ook in psychologische diepgang en tijdgeestactualiteit een revolutie ontketenen. Voor het verantwoord samenstellen van deze gids verwerkte auteur en astroloog Benjamin Adamah meer dan 750.000 pagina’s aan research-data en testhoroscopen.

€49.50

 


 

Boeken Benjamin Adamah – Engelstalig werk / English publications

The next book that will be published in English is the Encyclopedia of Spirit-Beings in European folklore, which is planned for publication this year. The series I started on asteroids in astrology will be further extended. Currently in the making is Cubewanos.

 

Plutinos

boeken Benjamin Adamah 5

Plutinos

Plutinos are asteroids and in some cases dwarf planet candidates, circling around in the inner Kuiper belt, in orbits comparable to the one of Pluto (Pluto-Charon). Astrological research points out that most Plutinos, like their godfather Pluto, exert a compelling force in both personal and mundane horoscopes. They are radical, transforming, confronting, they penetrate the darkness, the blur, or daily life patterns and have a Scorpio-like preference for what you might call soul-mining. They trigger the awareness of slumbering patterns in the depths of our souls and force us to face the truth.

29.50

 

 


 

Centaurs, Damocloids & Scattered Disc Objects

boeken Benjamin Adamah 6

Centaurs, Damocloids & Scattered Disc Objects

Challenging the astrological status quo, this book discusses the fascinating astrological significance of no less than 85 Centaurs and Centaur related asteroids like Scattered Disc Objects (SDOs) & Detached Objects, Damocloids, retrograde Asteroids and (ex-) Comets. Astronomy positions these unstable objects with their unusual orbits at the forefront of the evolutionary shifts in our Solar System. Analogue with this astronomical status, the astrological newcomers described in this book are vital for a true understanding of out-of-the-box thinking people, as well as complex Zeitgeist-issues and actual mundane phenomena.

29.50

 

 


 

Zie ook:

magie

workshops

nieuwe-astrologie